Onze missie

Een gezonde huid begint met een gezonde levensstijl. En daar helpen wij u graag bij, al meer dan 10 jaar!

Onze jarenlange ervaring leert ons dat vitamines, anti-oxidanten en zonbescherming essentieel zijn voor het behoud van een mooie, gezonde huid.

Dankzij de kracht van de wetenschap om producten en toestellen te gebruiken in ons Instituut – en met een beetje geduld – behalen we de mooiste resultaten. De producten waarmee we werken, worden dan ook zorgvuldig voor u uitgekozen.

Daarnaast kan u door manuele massagetechnieken ook helemaal tot rust komen bij ons.

Een gezonde huid, een gezonde geest en een gezonde levensstijl zijn niet weg te denken bij Allure, want het is onze missie om uw huid levenslang gezond te houden.

Het Allure team

Kelly Lefevre
Kelly Lefevre
Als professioneel schoonheidsspecialiste stel ik mijn klanten op de eerste plaats. Dankzij hen kon ik mijn droom waarmaken om een eigen instituut uit te bouwen. Ik doe dan ook alles om elk huidprobleem, groot of klein, op te lossen. Elke klant doen stralen is mijn grootste missie!
Jozefien
Jozefien
Al enkele jaren maak ik deel uit van team Allure. Ik hou ervan om onze klanten mooi te maken en hen te laten ontspannen. Vaste klanten of nieuwe klanten helpen met de juiste behandeling voor gelaat of lichaam, is iets wat ik nog elke dag graag doe.

Allure

Overweegt u om een behandeling bij ons te boeken en bent u al een beetje nieuwsgierig naar ons interieur? Neem alvast een kijkje in onze foto’s.