Project omschrijving

Lichttherapie of LED Fototherapie

Lichttherapie: hoe werkt het?

Dermalux LED Fototherapie gebruikt de kracht van puur licht om de natuurlijke verjongings- en herstelprocessen van de huid te versnellen.

Door veroudering, huidproblemen of huidletsels, kunnen huidcellen beschadigd raken. Daardoor kunnen ze zich niet meer op een normale manier vernieuwen. Onze huid heeft de capaciteit om licht te absorberen en het te gebruiken als een energiebron. Dit om de natuurlijke celprocessen te stimuleren en de genezing te bevorderen van binnen naar buiten.

LED Fototherapie maakt gebruik van specifieke golflengtes van licht om deze cellen opnieuw op te laden. Ze geven energie om sneller te genezen en te verjongen.

Hoe veilig is LED Fototherapie?

LED Fototherapie maakt geen gebruik van warmte of chemische stoffen. Het licht bevat geen schadelijke UV-stralen. De huidcellen kunnen dus niet beschadigd geraken. Dermalux is een van de veiligste manieren om alle huidtypes en huidcondities te behandelen. Er is geen risico op irritatie, ongewenste neveneffecten of hersteltijd.

led fototherapie

Deze verzorging omvat:

  • De zichtbare resultaten zijn er onmiddellijk.
  • Dermalux maakt een vermoeide en doffe huid onmiddellijk vitaal. Na slechts één behandeling is de huid sterk gehydrateerd, elastischer en stralender.
  • Daarnaast wordt roodheid en irritatie gekalmeerd.
  • Een behandelkuur biedt een duidelijke, langdurige verbetering van het huidbeeld en de gezondheid van de huid.
  • Het is klinisch bewezen en zeer effectief voor een groot aantal huidproblemen, onder andere veroudering, acné en gevoelige huidcondities, zoals rosacea, eczeem en psoriasis.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Dat kan variëren van 6 tot 10 behandelingen, afhankelijk van de leeftijd, het huidtype en de huidtoestand. Met LED Fototherapie bouwen de resultaten steeds verder op en de verbetering zal zich verderzetten, zelfs tot 3 maanden nadat de kuur is gestopt. Om een optimaal resultaat te behouden is een maandelijkse onderhoudsbehandeling aan te raden.

Onze formule:

Lichttherapie als aparte behandeling: €35

Lichttherapie in combinatie met een andere verzorging: €25

Kuur = 10 behandelingen, 2x per week + 1 gratis: €350

Contacteer ons voor een afspraak op 09 227 73 30